Wijnactie 2021

Zoals u van ons gewend bent organiseert de Stichting voor de feestdagen een mooie wijnactie, waarmee we de Stichting Vrienden van Sam een extra impuls kunnen geven. Stichting Vrienden van Sam biedt waar nodig financiële hulp aan Sam en zijn familie. Doel van de stichting is om het comfort en de zelfstandigheid van Sam te vergroten. We hebben weer de wijnen geselecteerd van het wijnhuis Baron Charcot, waar we jaarlijks alom positieve reacties op ontvangen.

Deze wijnen kunt u per doos van 6 flessen bestellen. Van elke fles wijn gaat er een substantieel bedrag naar Sam. Natuurlijk kunt u meerdere dozen bestellen, ook voor uw vrienden, buren of collega’s. We zijn u zeer dankbaar als u de actie ook breder bekend maakt. Help en geniet mee en laten we samen proosten op Sam tijdens de mooie feestdagen die voor ons liggen.

In de meegezonden flyer leest u meer over Sam en over de wijnactie zelf. Bestellingen zijn per doos van 6 flessen rode of witte wijn ), met de keuze uit een mooie huiswijn (40,95 per doos) en een premium variant (48,95 per doos).

Uw bestelling ontvangen we heel graag per mail via: stichtingvriendenvansam@kpnmail.nl

Belangrijk is dat we uw naam en adresgegevens daarbij ontvangen, zodat wij ook de bezorging goed kunnen regelen. De bezorging verloopt via ons eigen netwerk. We zorgen er in elk geval voor dat u uw bestelling voor de komende feestdagen in huis heeft.

Als u wilt bestellen dan  ontvangen we graag uw bestelling uiterlijk maandag 29 november!

Namens Sam: alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Stichting Vrienden van Sam,
Remko Wildeboer, Gerald Weering