Wie is Sam

Sam Raven is een leuke, vrolijke en levenslustige jongen van 21 jaar. Sam werkt 2 dagen in de week en 1 zondag in de maand bij Brownies en Downies in Heerenveen. De andere 3 dagen werkt hij bij Sportsupport locatie Thialf in Heerenveen.

Naast zijn werk heeft Sam ook een erg druk sociaal leven. Hij is assistent trainer bij V.V. Heerenveen, waarvoor hij 2 avonden en op zaterdag op het voetbalveld te vinden is. Daarnaast is hij lid van rolstoelhockeyvereniging ‘de Stickflyers’ in Beetsterzwaag. Ook hier gaat hij regelmatig heen om wedstrijden te hockeyen. Verder is Sam een grote liefhebber van muziek, hij maakt samen met vrienden zelf muziek en gaat ook graag naar concerten toe. De spaarzame vrije tijd die Sam dan nog overheeft zit hij graag achter zijn computer om al zijn digitale sociale contacten te onderhouden via zijn eigen FaceBook pagina.

Sam heeft bij alle activiteiten die hij onderneemt hulp en zorg nodig omdat hij meervoudig gehandicapt is. Dit weerhoudt hem er echter niet van om zo actief te zijn. Via de FaceBook pagina van de stichting kun je de laatste nieuwtjes over de Stichting Vrienden van Sam volgen.