Wijnactie 2019

Ook u kun dit jaar (opnieuw) meedoen aan de actie ‘Proost op Sam’. Wijnkoperij Jos Beeres, die de actie van harte ondersteunt, heeft speciaal voor ‘Proost op Sam’ zeer goede wijnen geselecteerd van het wijnhuis Baron Charcot.

Sam wijnactie 2019.pdf

Deze wijnen kunt u per doos van 6 flessen bestellen. Van elke fles wijn gaat er een substantieel bedrag naar Sam. Natuurlijk kunt u meerdere dozen bestellen en zo ook voor uw vrienden, buren of familie wijn voor de komende feestmaand thuis laten bezorgen. Help mee en laten we samen proosten op Sam!

U bestelt eenvoudig door een e-mail te sturen naar:
stichtingvriendenvansam@kpnmail.nl

Vermeld in de mail aub.:

  1. Welke wijn (rood, wit, rood premium of wit premium) en het aantal dat u wilt bestellen (per doos van 6 flessen)
  2. Uw naam en adresgegevens

U ontvangt van ons een e-mailbevestiging van uw bestelling met daarbij een betaallink. Om het risico voor de stichting te beperken, zullen we pas tot levering overgaan nadat we de betaling hebben ontvangen. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk opbrengst daadwerkelijk bij Sam terechtkomt, zullen we de bezorging via het eigen netwerk laten verlopen en proberen we dit waar mogelijk te bundelen. Dit kan betekenen dat de bezorging enige tijd op zich laat wachten. We zorgen ervoor dat u uw wijnbestelling vóór de feestdagen In huis hebt.

Bestellen kan tot woensdag 27 november!

Namens Sam: hartelijk dank!