Wijnactie

Ook dit jaar kunt u weer meedoen aan de actie ‘Proost op Sam’. Wijnkoperij Jos Beeres , die de actie van harte ondersteunt, heeft voor u dit jaar zeer goede wijnen geselecteerd van het wijnhuis Baron Charcot.   Zie ook onze flyer: Sam wijnactie 2018

Deze wijnen kunt u per doos van 6 flessen bestellen. Van elke fles wijn gaat er een substantieel bedrag naar Sam. Natuurlijk kunt u meerdere dozen bij u thuis laten bezorgen om ook voor uw vrienden, buren, of familie wijn voor de donkere decembermaanden te bestellen. Help mee en laten we samen proosten op Sam!

U kunt één of meerdere dozen bestellen door een mail te sturen naar stichtingvriendenvansam@kpnmail.nl .

Vemeld in de mail aub.:

  • welke en het aantal dat u wilt bestellen (per doos)
  • uw naam en adres gegevens

Wij zullen u vervolgens een bevestiging en een betaallink sturen via de mail.  Om het risico voor de stichting te beperken zullen we pas tot levering overgaan, nadat we de betaling hebben ontvangen. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat zoveel mogelijk opbrengst daadwerkelijk bij Sam terechtkomt, zullen we de bezorging via het eigen netwerk laten verlopen en proberen we dit zoveel als mogelijk te bundelen.

De actie loopt tot 21 November!